BaseCamp i Asker: for 8. – 10. trinn

Vil du bli med på BaseCamp i regi av DNT Asker Turlag i uke 26 fra tirsdag 23.juni til fredag 26.juni? Det blir topptur, kart og kompass, vannaktivitet og mange andre morsomme friluftsaktiviteter. Og ikke minst blir det mye moro og hygge sammen med andre ungdommer og erfarne voksne.
Passer for barn / ungdom som skal begynne i 8.-10.trinn høsten 2020.

BaseCamp er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dyktige instruktører og aktivitetsledere fra DNT er med hele veien.

https://www.dntoslo.no/aktiviteter/122364/884135/

Når:

BaseCamp er i uke 26, fra tirsdag 23. juni til fredag 26.juni

Oppmøte hver dag kl. 09.00 og vi avslutter hver dag kl.15.00.

Siste natten fra torsdag til fredag blir det overnatting ute i hengekøyer for de som vil.

Mer informasjon om oppmøtested og aktiviteter blir sendt i egen e-post til alle påmeldte, samt utstyrsliste.

https://asker.dntoslo.no/artikler/nyheter/17899-basecamp-halvorsen-2019/

Velkommen til en sosial, artig, utfordrende og lærerik uke – vi byr på muligheter for padling, klatring, topptur, fottur, alpakkavandring, matlaging, kart og kompass og mye annet gøy! Det blir fast oppmøtested og tid hver dag, og siste natten overnatting i hengekøye for de som vil.

Er du ny, eller har du vært der mange ganger? Det er like gøy og spennende uansett! Gled deg – dette kan bli DIN sommerferie i år! BaseCamp er først og fremst utrolig sosialt! Mange ungdom i samme alder samles, for å oppleve nye ting, bli kjent, og ha det gøy sammen. Dagene vil bli fylt av aktiviteter. For at flest mulig skal få mulighet til å oppleve BaseCamp, trenger du ikke å være medlem av DNT ung for å delta, men det er selvsagt hyggelig hvis du blir medlem likevel. Det er ikke noe problem å melde seg på alene – BaseCamp er stedet for å bli kjent med andre ungdommer og prøve ut ting du aldri har gjort før.

Arrangør:

DNT Asker Turlag

Kontakt oss

BaseCamp Halvorsen 2019
Sem Grendehus Kart markør Semsveien 139, 1384 Asker
Del ditt arrangement