Bygdekino: Kunstneren og tyven

Filmen settes opp som sidearrangement til utstillingen «Kunst rett vest».
I samarbeid mellom Asker kommune, Tofte vel og Bygdekinoen.

Aldersgrense: 9 år. Anbefales ikke barn under 12 år.

Regissør Benjamin Ree om filmen:
– Da jeg var ferdig med dokumentaren Magnus gjorde jeg research på kunsttyverier – og kunsttyver – og en dag dukket plutselig denne saken opp, tyveriet av to malerier fra Galleri Nobel i Oslo. Jeg begynte umiddelbart å filme interaksjonen mellom maleren Barbora og tyven Karl-Bertil, fra fjerde gang de møttes. Det startet som en kort dokumentar, men så skjedde det så mye uventet og interessant, at jeg fortsatte å filme i nesten tre år – og jeg hadde ikke den fjerneste anelse om hva som kom til å skje underveis i prosjektet.

Arrangør:

Asker kommune

Kontakt oss

Kunstneren og tyven

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 120,-
Tofte samfunnshus Kart markør Vestre Strandvei 2, 3482 Tofte
Del ditt arrangement