Creatives – fotoutstilling

CREATIVES er en serie av portretter av kreative mennesker som er bosatt i Hurum. Magdalena Malinowska leter etter noe som en av CREATIVES, Marte Gautneb, kaller for en samtale mens man spiller musikk sammen: ‘Det er en dialog med andre. Du kan ha en samtale om ting som du ikke snakker om med ord. Og det intuitive ved det, at du aldri vet hvordan ting blir før du spiller sammen. Det er åpent hele tiden. Du spiller aldri en sang likt. Det er Trine Wester, Thea Glenton Raknes, Kai Eide, Ronnie Mag Larsen, Birgit Askestad og Agnes Volent blant de som ble fotografert.

Noen av CREATIVES lever av kunsten, mens noen andre gjør det som en fritidsaktivitet. Det som alle har til felles er at de har et sterkt behov for å uttrykke seg på en kreativ måte. Det er en serie av portretter og samtaler med CREATIVES , noe som har hjulpet Magdalena Malinowska til å føle enda mer tilhørighet til Hurum, og ikke minst, en enda større trang til å utforske det kreative inn i seg selv. De personene hun har fotografert forteller ærlige, morsomme, triste, og vanlige historier om deres opplevelser og tanker knyttet til kreativitet.
‘Mitt prosjekt handler ikke bare om identiteten av individuelle mennesker som jeg tar bilder av, og deres kunst, men også lokal identitet og kulturelle aktiviteter i Hurum, som er et viktig tema knyttet til sammenslåingen av kommuner. Jeg vil synliggjøre kunsten som kommer fra Hurum, som er en viktig del av det lokale kulturlivet, og ikke minst, kreativiteten av innbyggere i Hurum. I tillegg, kan mitt prosjekt bidra til at flere i den nye Asker blir kjent med kunstnere bosatt i Hurum, og det kan hjelpe å skape fellesskap i vårt lokalsamfunn.’

Arrangør:

Magdalena Malinowska

Kontakt oss

Trine Wester, kunstner bosatt i Hurum, fra serien CREATIVES

Gratis arrangement

Hurum Brygge Studio Kart markør Vestre Strandvei 93, 3482 Tofte
Del ditt arrangement