En Dag med Egil og Trond

Den akustiske trioen, «En Dag med Egil og Trond», leverer tekster og musikk for åpne ører og våkne sinn. De byr på fortellinger i norsk språkdrakt til stort sett egenkomponerte låter med høyst forskjellige musikalske uttrykk. Dag Larsen, Egil Jegleim og Trond Bull-Hansen har i mange år opptrådt som spillemenn i ulike sammenheng.

Trioen synger om at livet byr på klare horisonter for også godt voksne folk. Men alt er ikke bare lakoniske strofer, det er også en kavalkade fra ungdom til begynnende alderdom, om en barndommens gærne tante, ungdommelige sjekketriks som gikk fløyten, filosofi på ski, den første store kjærligheten, elskov i Hørn, for ikke å glemme ettervekst i koronatider og noen dikt om steder hvor det er verdt å være.

Dag kommer fra Son og er profesjonell forfatter med utgivelse av rundt 20 bøker. Han synger, forteller, spiller akustisk gitar og lager trioens tekster. Trond spiller mange ulike instrumenter og er kjent fra et utall musikalske sammenheng rundt om på Østlandet innen mange musikksjangre. I trioen bidrar han med kontrabass, torader og koringer. Egil trakterer hvite og sorte tangenter og korer i ny og ne, noe han har gjort siden 60-tallet i en rekke pop-, rock- og bluesorkestre.

Trioen vil helst holde helakustiske intimkonserter, en form for «hjemme-hos-besøk» hvor publikum får rikelig anledning til å lytte. Trioen påstår de er vemodets spilloppmakere. Hver sang er en stillferdig stridsvogn!!

Kom og hør, lytt og nyt, smil og bli glad og ettertenksom!

Arrangør:

Bokhandleren På Tofte

Kontakt oss

Trioen en Dag med Egil og Trond

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 250,-
Bokhandleren på Tofte Kart markør Østre Strandvei 5, 3482 Tofte
Del ditt arrangement