En hyllest til Arild Nyquist

Pia Borgli og vokalist Jakob Berg med bandet «BLOW» presenter den unike og folkekjære poeten, forfatteren og sceneartisten Arild Nyquist. I en krysning av rockekonsert og fortelling blir publikum kjent med «Dikter Arild». Varmen, humoren og alvoret som berører og får fram både latter og tårer.

En konsertforestilling om poeten, forfatteren og multikunstneren!
Vi får høre tekster fra «Kolvikabrev», «Ungdom», «Arilds Hus» og mye mer.
Låtene er hentet fra albumene «Epleslang» (1980) og «Tomme Bord» (1981)
(Arild Nyquist/Terje Wiik. Låter som «Postmann» og «Eplefred» framføres på «Arilds vis» av vokalist Jakob Berg frontfigur i Tom Waits coverbandet «BLOW».
Bandet framfører en kraftfull og fengende live versjon med arrangementer og sound som ligger tett opp til orginalinnspillingene, noe som også gjør dette til en liten musikalsk reise tilbake til 80-tallet.
Medvirkende:
Pia Borgli Skuespiller
Jakob Berg Sang
Ida Lind Sang/kor
Julius Lind Bass
Are Sorknes Trommer
Christian Larssen Gitar
Sverre Thorstensen Tangenter
Pia Borgli er kjent fra Oslo Nye Teater, film, TV og revy. De siste årene har hun skrevet og framført forestillinger om bl.a. Agnar Mykle, Peter W. Zapffe og Bob Dylan, alle med musikk.
Ida Lind er sanger og skuespiller med bred erfaring fra teater, musikals, band og dubbing. Korist for bl. a. Jokke & Valentinerne og Henning Kvitnes. Synger bl. a i jazz duoen «EDIDA»
Jakob Berg er vokalist og kjent for tolkninger av ikoner som bl. a Tom Waits og Joe Cocker, med bandet «BLOW» og flere storband.
Musikerne har bakgrunn fra Norges musikkhøgskole, Musikkonservatoriet i Trondheim og Kristiansand, og spiller sammen i bl.a. Tom Waits cover bandet “BLOW”.

Arrangør:

Bokhandleren På Tofte

Kontakt oss

En hyllest til Arild Nyquist

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 325,-
Tofte samfunnshus Kart markør Vestre Strandvei 2, 3482 Tofte
Del ditt arrangement