Eventyrreisen: Introduksjonskurs i barneyoga for voksne

Introduksjonskurs i barneyoga, alderstrinn 1-10 år. Kurset passer for mor, far, lærere, barnehageansatte, trenere eller de som på annen måte har barn i sin hverdag. Mulig nå å bli med online!

Du får lære hvordan du kan gjøre lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag. Hovedelementene er: pust, oppvarming, yogaeventyr, samarbeid, avspenning og meditasjon. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga.
På grunn av restriksjoner i forhold til Covid 19 vil vi kjøre kurset med et begrenset antall plasser, slik at vi kan ivareta deltakerne på en best mulig måte.
Kurset vil også bli sendt live online, slik at de som ønsker kan være med fra sitt eget hjem.
Hvorfor er yoga for barn bra?
Hjelper dem til å styrke kontakten med seg selv og sine følelser
Forbedrer konsentrasjonen
Hjelper barna til å finne roen/slappe av
Økt smidighet, koordinasjon og balanse
Styrker prinsippene om fellesskap
Om kursholderen: Tove Iren Kvanmo er i utgangspunktet lærer og har de siste årene viet livet sitt til yogaen og barneyoga. Hun er gründeren bak, Nordstjerna Barneyoga (www.nordstjernabarneyoga.com) og har gitt ut flere bøker om Barneyoga. Bøkene kan både brukes av ansatte i barnehage og skole, og for foreldre som ønsker å engasjere egne barn. Hun reiser Norge rundt for å spre sitt engasjement til barn og voksne.

Arrangør:

Anahat og Nordstjerna Barneyoga

Kontakt oss

Barneyoga

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 1900,-
Anahat, Asker sentrum Kart markør Knud Askers vei 26 B, 1383 Asker
Del ditt arrangement