FemininVerdi – Tradisjonell YinYoga & Meditasjon

KreatiVerdi skaper rommet til en trygg grotte der Eirin leder oss trygt hjem i oss selv.

“Kvinner er kvinner verst”, heiter det.
Du har heilt sikkert hørt det, kanskje sagt det, og mulig kjent det. Men, kva gjør at det er slik? Kor kjem dette frå? For, er det evolusjonsmessig gavnlig? Er dette “riktig” fra begynnelsen? Er det “naturlig”?

Nei, -vil eg sei. Det er ikkje naturlig frå naturens side, frå begynnelsen. I begynnelsen, om ein kan kalle det det, er kvinnene best kjent med et tett, trygt felleskap, der alle deler på å verne om og nære fellesskapet. Me er “flokkdyr”. Sammen er me sterkest. I felleskap vil summen av alles talenter og styrker gavne alle, også den kommende generasjon. Dei som skal føre slekter videre. Med dette med i beregningen, synes det unaturlig at “kvinner er kvinner verst”.

Så, kva skjedde? Korleis kan dette ha oppstått?
Det finnes garantert mange forklaringer på korleis vårt samfunn har blitt så lite «kvinne-vennlig”.
Men, la oss ikkje henge ved dette, men tenke oss at et godt og nærende felleskap for kvinner er både mulig, og dessuten helsebringende. Nyere forskning viser at kvinner samlet i kvinnefelleskap, (uten konkurranse og fasade tull) produserer oxytocin, som er eit antistresshormon. Ein kropp heales lettere uten stress.

Så, la oss samles og hente nytte av felleskapet, danse og slappe av, le og gråte, kort sagt,.. Være i felleskap og skape ein bedre verden for våre etterkommere (og for kvar enkelt av oss).

Workshop koster 300,- og påmelding gjøres på sms till 98894527 så sender vi deg betalingsinformasjon.

Begrenset med plasser, når du har betalt er du sikret din plass.

Vi holder til på Meierisvingen 2 i Asker sentrum.

Velkommen!
Eirin på KreatiVerdi

Arrangør:

Kreativerdi

Kontakt oss

Tradisjonell YinYoga & Meditasjon

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 300,-
Kreativerdi Kart markør Meierisvingen 2, 1385 Asker
Del ditt arrangement