Fermenteringskurs

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen.

Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake surdeigsbrød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 690, – inkludert smaksprøver og oppskriftsheftet «God og levende mat». Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd om fermentering, surdeigsbakst og kraftkoking. Du får også med surdeigsstarter og vannkefirkorn
Ta med to små glass til å frakte surdeig og kefirkorn .

Avlyst
Mye godt på glass

Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake surdeigsbrød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 690, – inkludert smaksprøver og oppskriftsheftet «God og levende mat». Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd om fermentering, surdeigsbakst og kraftkoking. Du får også med surdeigsstarter og vannkefirkorn
Ta med to små glass til å frakte surdeig og kefirkorn .

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 690,-
Anne-Gunn Vadheim Kart markør Kunnskapsveien 49, 3430 Spikkestad
Del ditt arrangement