Fermeteringskurs Røyken

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 590, – inkludert smaksprøver, oppskrifter, surdeigsstarter og vannkefirkorn
Ta med små glass til å frakte surdeig og kefirkorn .
Kursholder: Anne-Gunn Vadheim
Spørsmål kan sendes til: anne-gunn@margitvea.no

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 590, – inkludert smaksprøver, oppskrifter, surdeigsstarter og vannkefirkorn
Ta med små glass til å frakte surdeig og kefirkorn .
Kursholder: Anne-Gunn Vadheim
Spørsmål kan sendes til: anne-gunn@margitvea.no

Billetter

Pris
  • : kr 690,-
Kunnskapsveien 49, Røyken Kart markør Kunnskapsveien 49, 3430 Spikkestad
Del ditt arrangement