Feståpning av Tofte Innbyggertorg

Hjertelig velkommen til feståpning av Tofte Innbyggertorg. Det blir snorklipping og omvisning, etterfulgt av folkefest med taler, kulturelle innslag ved lokale artister og kortreist mat.

Asker kommune skal ha åtte innbyggertorg – åtte aktive og inkluderende møteplasser og kulturarenaer hvor innbyggere kan møte kommunens tjenester og være med på forskjellige aktiviteter.

Innbyggertorget på Tofte er først ute i den nye kommunen og skal åpnes med brask og bram torsdag 30. januar. På programmet står bl.a. høytidelig snorklipp ved ordfører, omvisning i de nye lokalene, matservering og musikkinnslag med lokale artister.

Åpent hus med matservering
Arrangementet starter med snorklipp og tale ved Askers ordfører, Lene Conradi, etterfulgt av omvisning i de nyoppussede lokaler i Vestre Strandvei.

Dekker langbord
Kommunen kan by på ulike musikkinnslag og taler på samfunnshuset utover ettermiddagen, og morsomme aktiviteter for barn og unge på biblioteket med fokus på teknologi og kreativitet. I tillegg holder S3 Ungdommens kulturhus åpent og arrangerer klubbkveld den kvelden.

Program
Del 1 (utenfor lokalene i Vestre Strandvei 3):
Velkommen ved virksomhetsleder Øydis Jahren
Musikkinnslag
Snorklipping og tale ved ordfører i Asker, Lene Conradi
Omvisning i nye lokaler

Del 2 (i samfunnshuset):
Ulike musikkinnslag
Langbord med matservering
Taler

Også S3 Ungdommens kulturhus samt biblioteket holder åpent under hele arrangementet med ulike aktiviteter på de forskjellige stedene. På biblioteket vil det være Fab lab-aktiviteter for barn og unge, mens S3 Ungdommens kulturhus arrangerer klubbkveld for unge.

Gratis inngang og bevertning.

Arrangør:

Synnøve Osmundsen

Kontakt oss

Åpning Tofte innbyggertorg

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Gratis arrangement

Tofte Innbyggertorg Kart markør Vestre Strandvei 3, 3482 Tofte
Del ditt arrangement