Flyger min själ

Korkonsert med Asker kammerkor, med instrumentale innslag. Profan og sakral musikk med Bach, amerikansk samtidsmusikk (Copland) og nordisk folkemusikk. Anna Carlsen Waldingbrett på cello og Gunnhild Tønder på cembalo akkompagnerer koret. Dirigent Julia Selina Blank

Tittelen på konserten er hentet fra Gunnar Erikssons arrangement for kor: «Gje mig en dag». Her prises naturen og kjærligheten, med tonene fra en skotsk folkemelodi og tekst av Olle Adolphson.

Vi har satt sammen et program som passer for en sensommerkveld. Konserten har både profan og sakral musikk med tysk barokkmusikk (Bach) til amerikansk samtidsmusikk (Aaron Copland) og nordisk folkemusikk.

Vi har med oss to instrumentalister som er kjent fra tidligmusikk-miljøet i Norge; Anna Carlsen Waldingbrett på cello og Gunnhild Tønder på cembalo. De skal både akkompagnere koret og komplementere konsertkvelden med instrumentalmusikk.

Vi håper vi skal få til to fine konserter der vi med beste evne skal formidle tekster med både vare og sterke toner, under ledelse av prisvinnende dirigent Julie Selina Blank.

Arrangør:

Asker kammerkor

Kontakt oss

Sensommerkonsert med Asker kammerkor

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 250,-
  • Earlybird: kr 200,-
Teglen, Spikkestad kirke- og kultursenter Kart markør C. A. Johansens plass 1, 3430 Spikkestad
Del ditt arrangement