Fotoutstillingen «Natur, dyr og fugler nær deg»

Jørgen Lønø, styreleder i Asker og Bærum Fotoklubb , stiller ut et 20-tall fantastiske blinkskudd fra naturen rundt oss, på Galleri NaKuHel ved Semsvannet, som ligger i naturskjønne omgivelser!
Han vil være tilstede HELGEDAGER KL 12-16: 1/9, 7/9, 8/9, 22/9, 28/9, 29/9

Foto har alltid vært en del av livet mitt da jeg vokste opp med far som fotograf og mor som også likte å fotograferte. I barneårene var jeg ofte fotomodell for min far.
Tidlig i tenårene kjøpte jeg mitt første kamera. Jeg har alltid tatt mange bilder, men da jeg ble medlem i Asker og Bærum Fotoklubb for tre år siden utviklet interessen seg fra å ”knipse” bilder til å fotografere. Det går sjelden en dag uten at minst ett bilde er tatt.
Jeg tar bilder av de fleste typer motiver, men hovedvekten ligger på natur, og da særlig fugler. De fleste bildene tar jeg i nærområdene

Isfugl i Sandvikselva

Foto har alltid vært en del av livet mitt da jeg vokste opp med far som fotograf og mor som også likte å fotograferte. I barneårene var jeg ofte fotomodell for min far.
Tidlig i tenårene kjøpte jeg mitt første kamera. Jeg har alltid tatt mange bilder, men da jeg ble medlem i Asker og Bærum Fotoklubb for tre år siden utviklet interessen seg fra å ”knipse” bilder til å fotografere. Det går sjelden en dag uten at minst ett bilde er tatt.
Jeg tar bilder av de fleste typer motiver, men hovedvekten ligger på natur, og da særlig fugler. De fleste bildene tar jeg i nærområdene

Gratis arrangement

NaKuHel Asker Kart markør Semsveien 168, 1384 Asker
Del ditt arrangement