Friluftsskole i Asker: for 5. – 7. trinn

Første uka i sommerferien kan du bli med på morsomme friluftlivsaktiviteter når DNT Asker Turlag inviterer til Friluftsskole.
Passer for barn som skal begynne i 5. – 7. trinn høsten 2020.

På Friluftsskolen får du prøve spennende aktiviteter som kanopadling, kart og kompass, masse lek, læring og moro i skogen. Friluftsskolen er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dyktige instruktører og aktivitetsledere fra DNT er med hele leiren.

Når:

Friluftsskolen er i uke 26, fra tirsdag 23. – fredag 26.juni 2020 hver dag fra kl. 09.00 – 15.00.

Hvor:

Oppmøte og avslutning ved Friluftshuset i Borgenveien 100 på Borgen i Asker hver dag. Derfra tar vi utflukter inn i Marka for de ulike aktivitetene.

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10–13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 4 dager. Friluftsskolen er åpent for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund.
Deltakerne får gjennom opplegget over 4 dager grunnleggende innføring i friluftsliv med ferdsel i naturen, allemannsretten, innføring i kart og kompass og kunnskap om leirslaging.
Ut fra lokale forhold blir det mange spennende aktiviteter som padling, fiske, spikking, leik, kart- og kompass, mat og bading.

https://www.dntoslo.no/aktiviteter/122141/883920/

Arrangør:

DNT Asker Turlag

Kontakt oss

Friluftsskolen 2019
Friluftshuset på Borgen Kart markør Borgenveien 100, 1388 Borgen
Del ditt arrangement