Frokostklubb – Kafe KIME

Våren 1998 venter Kristin Molvik Botnmark og familien hennes på Aleksej, gutten de skal adoptere fra et russisk barnehjem. Ti år gamle Victoria gleder seg til å bli storesøster og øver på russiske gloser hver dag. Men samtidig er det økonomisk krise og politisk kaos etter oppløsningen av Sovjetunionen, og adopsjonsprosessen trekker ut. Til slutt må de innse at Aleksej ikke kommer. Mens de voksne prøver å glemme det som har skjedd, begynner Victoria i hemmelighet å lete etter Aleksej.

Når foreldrene til sin store overraskelse oppdager Victorias jakt, mange år senere, drar de sammen til Russland for å løse denne nesten umulige oppgaven – inntil de en dag, i 2018, finner ham.
Møt forfatteren Kristin Molvik Botnmark som forteller om hvordan hun og datteren Victoria trosset umulige hindre for å finne den russiske gutten. I jakten på svar på hva som skjedde med lille Aleksej som forsvant fra barnehjemmet i Murmansk fylke, byr forfatteren også på en personlig reiseskildring gjennom et Russland i endring. En reise som starter i Bergen tidlig på 1990-tallet og ender i Kaukasus i 2018.

Hør et flott foredrag mens du spiser frokost/lunsj fra en frokostbuffet laget av kafe KIME.
Fredag 31.01.0 får vi besøk av forfatter Kristin Molvik Botmark som forteller fra boken Hva skjedde med Aleksej-om jakten på en lillebror.

Arrangør:

Borgen nærmiljøsentral

Kontakt oss

Foredragsholder Alfred Fidjestøl
Borgen innbyggertorg Kart markør Søndre Borgen 11, 1388 Borgen
Del ditt arrangement