Galleri NaKuHel: «Doin’ time» // Maleriutstilling

Et av hovedtemaene har vært og er den feminine kraft, som symbol på det mer menneskelige jeg, sjelen vår. Ofte materialisert i kvinnen – som opptrer i forskjellig landskap og kulturer. Noe fabel, noe virkelighet. Gjerne stille hverdagshistorier, som forsterkes i møte med omverdenen og i møte med andre, eller det indre. Abstraksjon og figurasjon veves sammen, og det er i dette spennet at drivkraften ligger. Et annet beslektet tema de siste årene har vært en større bevisstgjøring på at vi – mennesker og alle levende vesener er natur. Av jordens grøde lever vi, til jord skal vi bli, fra jorden – skal nytt levende liv gjenoppstå som en naturlig del av kretsløpet. Vi er alle natur. Ved å ta vare på naturen tar vi vare på oss selv.

KRISTIN VINDØY viser et utvalg tematiske arbeider fra de seneste årene.
I tillegg til egen produksjon, har hun i en del år også vært kunstnerisk ansvarlig for en av malegruppene ved NaKuHel-senteret på Sem.
Utstillingen står frem til søndag 1. mars, og er åpen i senterets åpningstider 0900-1600 alle hverdager. Noen lukkede arrangementer kan forekomme.

Arrangør:

NaKuHel Asker

Kontakt oss

DOIN' TIME

Gratis arrangement

NaKuHel Asker Kart markør Semsveien 168, 1384 Asker
Del ditt arrangement