Velkommen til God bok med Frid Feyling- et foredrag fylt med god, lokal mat og personlige historier.
I Smaken av Asker – tradisjonsmat fra Hurum, Røyken og Asker, finner du 111 lokale matoppskrifter fra både eldre og nyere dato.
Bak hver oppskrift er det også en personlig historie om menneskene og stedene bak maten. Å samles rundt et måltid skaper fellesskap og nye bånd, det er helsebringende i et stadig travlere samfunn.
Boken gir oss et overblikk over hele den nye kommunen i alt sitt mangfold!
Kanskje vil Smaken av Asker få enda flere til å reise på oppdagelsesferd i den nye kommunen?
Asker bibliotek
I Smaken av Asker – tradisjonsmat fra Hurum, Røyken og Asker, finner du 111 lokale matoppskrifter fra både eldre og nyere dato.
Bak hver oppskrift er det også en personlig historie om menneskene og stedene bak maten. Å samles rundt et måltid skaper fellesskap og nye bånd, det er helsebringende i et stadig travlere samfunn.
Boken gir oss et overblikk over hele den nye kommunen i alt sitt mangfold!
Kanskje vil Smaken av Asker få enda flere til å reise på oppdagelsesferd i den nye kommunen?