Gratis høstferie disco og barnekonsert med Miss Tati

I forbindelse med at Barnas verdensdag fyller 10 år  lørdag 12 oktober, varmer vi opp med gratis høstferie disco med barnekonsert. Disco og perling kl. 12.00 – 15.00 Konserten begynner kl 13.  Første mann til mølla!

 

Miss Tati fra Bergen er  en multikulturell artist innen hiphop, soul, funk og RnB, med seg over fjellet  har hun et kult band. De skal sammen spille konserten  «Miss Tati roter det til» i Multisalen i Asker kulturhus.

Miss Tati roter det til:

Har du noen gang møtt en ekte angolansk-portugisisk bergenser? Miss Tati er en sånn. Tati er også en rotekopp, og nå roter hun ikke bare med tingene sine, men også med norske barnesanger.

Tati flyttet til Norge med mammaen og søsteren sin i 1996, og begynte på Nygård skole i Bergen. Der lærte hun ikke bare å si «hei» og «takk», men også sine første norske barnesanger.

Men ting kan lett gå galt når du skal snakke flere språk på engang, og slik er det blitt til at Tati synger norske sanger som om de var laget i Angola, og portugisiske barnesanger med norske tekster. Det blir et realt rot når hun skal spille barnekonsert.

Og å rote – det er jo det beste barn vet.

Det blir også gratis perleverksted.

Førstemann til mølla, ingen billetter.

 

 

 

Bildet er tatt av  Oddbjørn Steffensen.

Bildet er tatt av  Oddbjørn Steffensen.

Gratis arrangement

Multisalen, Asker kulturhus Kart markør Strøket 15A, 1383 Asker
Del ditt arrangement