Gratis utendørs barnekonsert med Prøysenensembelet

Fem søndager i sommer, inviterer vi til gratis utendørskonsert og underholdning, for barn og familier ute på herlige Hernestangen i Asker.

Søndag 28. juni kl 14:00 blir det kjente sanger fra Alf Prøysen.

Prøysenensemblet har satt sammen et program om poeten, visekunstneren og forfatteren Alf Prøysen hvor kjente og kjære viser har fått en ny musikalsk drakt.
Alf Prøysen fra Ringsaker på Hedmarken er Norges nasjonalskatt, og han tilbragte noen av sine viktigste år i Asker. Musikken fremføres i swing og bossa nova med respekt for særpreget i Prøysens musikalske uttrykk. I programmet ligger også en og annen stubb fra Prøysens rikholdige forfatterskap.

Prøysenensembelet er:
Børge Tronrud: Sang, saksofon og opplesing, Frode Kjekstad gitar og Harald Skogli

Varighet ca. 45 minutter.

Ta med eget teppe, niste og hold god avstand.
Fri parkering på Hernestangen bygdetun.

Viktig info:
Det er begrenset antall billetter. En fra hver husstand må gi sitt fulle navn og telefonnummer for å få billetter. Utdeling av billetter ved inngang til konsertområdet starter kl. 13:30.

Smittevernstiltak:
Hold minst én meter avstand til andre som ikke er i din husstand/nærkontakt. Du kan ikke delta dersom du er i karantene eller har tegn til sykdom. Hold minst én meter avstand til andre som ikke er i din husstand/nærkontakt. Husk god hånd- og hostehygiene. Det er håndvask og desinfeksjonsposter i konsertområdet.

Arrangør:

Kulturåret 2020

Kontakt oss

Illustrasjon
Hernestangen Kart markør Grimsrudveien 35, 3442 Hyggen
Del ditt arrangement