Gratis utendørs barnekonsert med Turbotroll

Fem søndager i sommer, inviterer vi til gratis utendørskonsert og underholdning, for barn og familier ute på herlige Hernestangen i Asker.

Søndag 5. juli kl. 14:00 er det herlige Turbotroll som skal få frem rockefoten!

Turbotroll består av karakterene Føzz, Rumle og to “kriblekropper” som spiller ulike instrumenter. Sammen utgjør de en smårampete kvartett som ikke er redd for å skille seg ut.

Rumle lurer på hva som er greia med appelsin i sjokoladen mens Føzz tar frem superhelten når det er litt skummelt å legge seg. Trollene har også laget sin egen hyllest til alle verdens kosedyr samtidig som de fortsatt elsker å danse, danse, danse.

«Når trolla slår på turboen er det ingen som klarer å sitte stille.»

Passer best for barn fra 3 til 8 år
Varighet ca. 45 minutter

På scenen:
Føzz: Christin Bastiansen
Rumle: Tone Rekdal Sperre
Kriblekroppene: Geir Kristian Breivik og Ole Morten Sommer

Ta med eget teppe, niste og hold god avstand.
Fri parkering på Hernestangen bygdetun.

Viktig info:
Det er begrenset antall billetter, maks 200. En fra hver husstand må gi sitt fulle navn og telefonnummer for å få billetter. Utdeling av billetter ved inngang til konsertområdet starter kl. 13:30.

Du kan ikke delta dersom du er i karantene eller har symptomer på luftveisinfeksjon. Hold minst én meter avstand til andre som ikke er i din husstand/nærkontakt. Husk god hånd- og hostehygiene. Det er håndvask og desinfeksjonsposter i konsertområdet.

Arrangør:

Kulturåret 2020

Kontakt oss

Illustrasjon
Hernestangen Kart markør Grimsrudveien 35, 3442 Hyggen
Del ditt arrangement