Gratis utendørs trylleshow med Hans Henrik Verpe

Fem søndager i sommer, inviterer vi til gratis utendørskonsert og underholdning, for barn og familier ute på herlige Hernestangen i Asker.

Søndag 19. juli kl. 14:00 er det Tryllekunstner Hans Henrik Verpe sin tur til å trollbinde barna med sine triks!

Hans Henrik er en tryllekunstner utenom det vanlige. Glem flosshatt og hvite silkehansker, her får du originalitet for hver krone! Hans Henrik kombinerer humor og magi på en grensesprengende og unik måte, som gjør at du nærmest ikke vet om du skal le eller la deg forundre når du ser ham på scenen.

Verpe ble for alvor en folkekjær skikkelse da han i 2011 tryllet seg helt til semifinalen i Norske Talenter. November samme år fanget han nok en gang medias oppmerksomhet da han sjarmerte både prinsessa og halve Kongeriket ved å sende en søknad på stilling som Hoffnarr til Kong Harald.

Gjør deg klar for å trimme både tenke- og lattermusklene i en magisk runddans du sent vil glemme!

Varighet ca. 40 minutter.

Ta med eget teppe, niste og hold god avstand.
Fri parkering på Hernestangen bygdetun.

Viktig info:
Det er begrenset antall billetter. En fra hver husstand må gi sitt fulle navn og telefonnummer for å få billetter. Utdeling av billetter ved inngang til konsertområdet starter kl. 13:30.

Smittevernstiltak:
Hold minst én meter avstand til andre som ikke er i din husstand/nærkontakt. Du kan ikke delta dersom du er i karantene eller har tegn til sykdom. Hold minst én meter avstand til andre som ikke er i din husstand/nærkontakt. Husk god hånd- og hostehygiene. Det er håndvask og desinfeksjonsposter i konsertområdet.

Arrangør:

Kulturåret 2020

Kontakt oss

Illustrasjon
Hernestangen Kart markør Grimsrudveien 35, 3442 Hyggen
Del ditt arrangement