Gravideyoga – nærende nærvær

I dette kurset har vi fokus på en balanse mellom yogaøvelser, pusteteknikker, avspenning og tilstedeværelse. Vi er opptatt av å styrke kvinnen inn i rollen mot å bli mor, inspirere til å ha tillitt til egen kropp og lytte til den visdommen alle mødre har naturlig. Når du føler deg trygg og har tillitt til egen kropp vil fødselsprosessen gå lettere.

Gravideyoga gjør deg sterk og smidig på en skånsom måte. Styrke er noe man trenger masse av for å bære på all den ekstra vekten og ikke minst under selve fødselen. Den kan lindre smerte og andre plager under graviditeten, som for eksempel ryggsmerte og kvalme. Du lærer å holde stressnivået nede, får bedre kontakt med babyen i magen og lærer ulike puste- og avspenningsteknikker som vil være nyttige både under graviditeten og i fødselsforløpet.

Fødselsforberedende med partner:
Mot slutten av kurset har du mulighet til å invitere inn din partner eller den som skal assistere deg under fødsel. Her vil partneren bli inspirert til hvordan møte deg på en best mulig måte. Vi går gjennom ulike yogastillinger, avspenning- og pusteøvelser til fødsel. Et inspirasjonshefte deles ut etter kurset.

Kursholdere:
Eirin Selsvold er Doula – en fødselshjelper og svangerskapsterapeut. Hun har også bakgrunn som Yin Yogalærer og Yoga Nidra. Hun har selv to barn.
Kristin Bochud er Gravideyogalærer innenfor Kundalini Yoga og Medisinsk Yoga. Hun har også Barselyogagrupper og har selv to barn.

Covid19:
Vi oppfordrer til å ta med egen yogamatte/evt kjøpe hos oss. Vi har gode rutiner hos oss i forhold til hygiene og smittevernstiltak slik at du som gravid skal føle deg trygg. Gruppene er små slik at vi holder god avstand. Ta kontakt om du lurer på noe.

ONLINE: Du kan følge kurset online, send oss en mail. Pris kr. 1000,-.
Kurset går utover 8 ganger.

Arrangør:

Anahat Yoga

Kontakt oss

Gravidyoga

Billetter

Pris
  • Voksen: kr 2000,-
Anahat, Asker sentrum Kart markør Knud Askers vei 26 B, 1383 Asker
Del ditt arrangement