Helsekafe

Helsekafeene våre er åpne for alle innbyggere over 18 år i Asker, og har fokus på forebyggende og helsefremmende temaer. Det er alltid helsepersonell til stede som du kan ta kontakt med om du ønsker. Tilbudet er gratis

På helsekafeene blir du kjent kjent med den nye kommunen. Du er med på å skape nye møteplasser, som kan bidra til en aktiv og meningsfull hverdag, på tvers av generasjoner og kulturer.

Helsekafe med Hilde Skovdahl som gjest.
Ønsker dere et motivasjonsforedrag fylt av humor, livsglede, alvor, og ettertanke? Ja da er dette foredraget perfekt for deg!
Alle trenger vi motivasjon og inspirasjon for å lære å takle hindringene i livet, og gjøre det beste ut av det! Både i privatlivet og på jobb!
Etter en alvorlig bilulykke, fant Hilde ut sine knep for å beholde livsgleden, og ikke havne i kjelleren og bli bitter på alt og alle. Et annerledes foredrag, der du kommer til å danse ut av lokalet og rope: «Jeg elsker meg og livet mitt!»
På grunn av smitterisikoen har vi et begrenset antall plasser, og vi har derfor påmelding; «førstemann til mølla». Du melder deg på ved å ringe Innbyggerservice på telefon 66 70 00 00, eller ved å sende en e-post til innbyggerservice@asker.kommune.no.

Arrangør:

Helsefremmende og forebyggende tjenester

Kontakt oss

Tre kvinner i ulike generasjoner som holder armene rundt hverandre og smiler til kamera

Gratis arrangement

Tofte samfunnshus Kart markør Vestre Strandvei 2, 3482 Tofte
Del ditt arrangement