Helsekafe

Stein Thomassen kommer fra «Høretrøbbel» og vil snakke om hørsel og utfordringer med nedsatt hørsel i hverdagen. Hva kan vi gjøre med de utfordringene?.

Helsekafeene våre er åpne for alle innbyggere over 18 år i Asker, og har fokus på forebyggende og helsefremmende temaer. Det er alltid helsepersonell til stede som du kan ta kontakt med om du ønsker.

På helsekafeene blir du kjent kjent med den nye kommunen. Du er med på å skape nye møteplasser, som kan bidra til en aktiv og meningsfull hverdag, på tvers av generasjoner og kulturer.

På grunn av smitterisikoen har vi et begrenset antall plasser, og vi har derfor påmelding; «førstemann til mølla». Du melder deg på ved å ringe Innbyggerservice på telefon 66 70 00 00. Tilbudet er gratis.

Velkommen!

Når hørselen blir dukker det opp en rekke utfordringer i hverdagen. Bli med og hør hva Stein Thomassen fra «Høretrøbbel» vil snakke om. Stein Thomassen er en kunnskapsformidler som i flere år har fordypet seg i hørselsutfordringer og holdt foredrag om hørselsrelaterte temaer. Bli med på et lærerikt foredrag.

Arrangør:

Helsefremmende og forebyggende tjenester, Asker kommune

Kontakt oss

En senior, mann som snakker i telefon og har en pc foran seg

Gratis arrangement

Tofte samfunnshus Kart markør Vestre Strandvei 2, 3482 Tofte
Del ditt arrangement