«Hyllest til Arild Nyquist»

Pia Borgli og vokalist Jakob Berg med bandet «BLOW» presenter den unike og folkekjære poeten, forfatteren og sceneartisten Arild Nyquist.

I en krysning av rockekonsert og fortelling blir publikum kjent med «Dikter Arild». Varmen, humoren og alvoret som berører og får fram både latter og tårer.

Vi får høre tekster fra «Kolvikabrev», «Ungdom», «Arilds Hus» og mye mer.
Låtene er hentet fra albumene «Epleslang» (1980) og «Tomme Bord» (1981)
(Arild Nyquist/Terje Wiik. Låter som «Postmann» og «Eplefred» framføres på «Arilds vis» av vokalist Jakob Berg. frontfigur i bl. a. Tom Waits coverbandet «BLOW».

Bandet framfører en kraftfull og fengende live versjon med arrangementer og sound som ligger tett opp til orginalinnspillingene, noe som også gjør dette til en liten musikalsk reise tilbake til 80-tallet.

Medvirkende:
Pia Borgli – Skuespiller
Jakob Berg – Sang
Ida Lind – Sang/kor
Julius Lind – Bass
Are Sorknes – Trommer
Christian Larssen – Gitar
Sverre Thorstensen – Tangenter

Pia Borgli er kjent fra Oslo Nye Teater, film, TV og revy. De siste årene har hun skrevet og framført forestillinger om bl.a. Agnar Mykle, Peter W. Zapffe og Bob Dylan, alle med musikk.

Ida Lind er sanger og skuespiller med bred erfaring fra teater, musikals, band og dubbing. Korist for bl. a. Jokke & Valentinerne og Henning Kvitnes. Synger bl. a i jazz duoen «EDIDA»,

Jakob Berg er vokalist og kjent for tolkninger av ikoner som bl. a Tom Waits og Joe Cocker, med bandet «BLOW» og flere storband. Arild Nyquist husker han allerede fra barndommen!

Musikerne har bakgrunn fra Norges musikkhøgskole, Musikkonservatoriet i Trondheim og Kristiansand, og spiller sammen i bl.a. Tom Waits cover bandet “BLOW”.

Dørene åpner 19.30

Arrangør:

Sekkefabrikken

Kontakt oss

En konsertforestilling om poeten, forfatteren og multikunstneren!

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 200,-
Sekkefabrikken kulturhus Kart markør Vaterlandsveien 11, 3470 Slemmestad
Del ditt arrangement