Japansk uke i Holmenhallen

Under japansk uke kan du trene den japanske kampsporten judo, lære deg å telle og si noen vanlige ord og setninger på japansk, skrive japanske tegn, brette origami, smake på japansk mat og se japansk film mens du knasker japansk godteri og snacks. I tillegg står ulike aktiviteter utendørs i skogen bak Holmenhallen på programmet.

Siden OL i Tokyo ikke ble noe av, har våre judotrenere og frivillige fra det japanske miljøet i Norge har lagt opp til en spennende uke hvor barn og unge mellom 7 og 19 år kan oppleve japansk kultur, språk og idrett hjemme i Asker denne sommeren.

På programmet står det judotrening 1 – 2 økter per dag, ulike aktiviteter utendørs i området rundt hallen og undervisning i japansk språk og kultur for den som vil det.

Deltagerne blir delt inn etter alder og nivå og det er mulig å gradere seg til nytt belte på slutten av uka. Du trenger ingen forkunnskaper i judo eller japansk for å delta:)

Fra og med 1. juni 2020 er det tillatt med judo og andre idretter som innebærer nærkontakt for utøvere under 20 år. Asker Judoklubb følger retningslinjene fra Norges Judoforbund og vil både ha forsterket renhold under Japansk uke og legge opp til små grupper med faste treningspartnere.

Arrangør:

Asker Judoklubb

Kontakt oss

Japansk uke Asker Judoklubb

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 2000,-
Holmen Fjellhall Kart markør Vogellund 20, 1394 Nesbru
Del ditt arrangement