Jo Nesbø

Det er en sann fryd å ønske musiker og verdenskjent krimforfatter Jo Nesbø velkommen til Tofte Samfunnshus. Med seg har han kompisen Lars Jones. Dette blir en musikalsk fortellerstund av de sjeldne.

JO NESBØ slo først gjennom som låtskriver og vokalist i popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som Jenter og Rumba med Gunn (1-2-3) er de selve definisjonen på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien som en av verdens fremste krimforfattere med kriminalserien om privatetterforskeren Harry Hole.

Det som begynte som en engangs-happening har etterhvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones. Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, ved å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill og to stemmer. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke og nærhet.

LARS JONES er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grethe Svensen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert (1996).

Arrangør:

Bokhandleren På Tofte

Kontakt oss

Jo Nesbø og Lars Jones til Tofte

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 450,-
Tofte samfunnshus Kart markør Vestre Strandvei 2, 3482 Tofte
Del ditt arrangement