Konsert med storband og stort kor

Føyka Storband med korene Vox Cordis og Korpikene, samt solister, fremfører et allsidig program fra pop, jazz og musikaler

Musikalsk leder, Håvard Fossum, har arrangert et allsidig repertoar fra popens, jazzens og musikalenes verden som fremføres av korene Kordamene og Vox Cordis, samt solistene Vilde B Gundersen (vokal), Anders Evju (trombone) og Christer Berntzen (vokal), akkompagnert av Føyka Storband.

Konserten er et samarbeid på tvers av Askers gamle kommunegrenser. Kordamene og Anders kommer fra Røyken, mens Føyka Storband og Vox Cordis har tilhørighet i Asker.

Anders Evju (15) har spilt trombone siden han var 4. Han har deltatt på en rekke masterclasses med verdenskjente trombonister og er med i et talentutviklingsprogram ved Norges Musikkhøgskole.

Vilde B Gundersen er student og freelance-vokalist. Hun har gjort seg bemerket med sin fyldige og dype vokalstemme, og har Adele som ett av sine forbilder.

Christer Berntzen er en allsidig vokalist med musikkutdanning fra UiO. Han har gjort flere konserter sammen med Føyka Storband, senest en Michael Bublé tribute på en fullsatt Herr Nilsen i Oslo.

Arrangør:

Føyka Storband

Kontakt oss

Avlyst
Koret Vox Cordis Vardåsen

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 200,-
Vardåsen kirke Kart markør Vardefaret 40, 1388 Borgen
Del ditt arrangement