Kreftforeningens Stafett for livet

Bli med og vis din støtte til de som er rammet eller har vært rammet av kreft! 13.-14. juni arrangeres igjen Stafett for livet i Vollen idrettspark – et 24 timers arrangement hvor vi feirer livet og symboliserer kreftens tøffe kamp som aldri tar pause.

Alle kjenner noen som er, eller har vært rammet av kreft. Mange har kjent på fortvilelsen og ønsket om å kunne bidra med noe og vise at man bryr seg.

Stafett for livet arrangeres over hele verden (Relay for life) og i Norge skal den i år arrangeres på 16 ulike steder – fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør. Gjennom å delta på arrangementet kan du vise din støtte til dem som er berørt, samtidig som du gjør en hyggelig aktivitet som knytter venner, familie og kolleger sammen. Stafetten krever ikke god fysisk form – her handler det om å vise at man er på banen for den som er syk, man velger selv om man vil gå rolig eller trave energisk.

Stafetten varer i 24 timer, dette symboliserer at sykdommen aldri tar pause. Lagene velger selv hvem som skal være på banen til hvilken tid. Alle kan danne lag – det passer like godt for vennegjengen, som idrettslaget eller arbeidskollegene. Her blir det rom for gode samtaler og opplevelser. Man kan også delta på et åpent lag.

Æresgjestene kaller vi for «fightere» – det er de som enten er, eller har vært rammet av kreft. Mange ønsker å dedisere laget de deltar på til en spesiell person de vil hedre.

På https://kreftforeningen.no/stafettforlivet/asker/ finner du ytterligere informasjon om arrangementet, hvordan du kan bidra og melde på lag.

Arrangør:

Kreftforeningen

Kontakt oss

Kreftforeningens Stafett for livet i Vollen Idrettspark
Vollen Idrettspark Kart markør Håkavikveien 49, 1390 Vollen
Del ditt arrangement