Litterær lunsj med Smaken av Asker

Den nye kokeboka Smaken av Asker presenterer lokale oppskrifter fra ulike områder i gamle Hurum, Røyken og Asker.

Velkommen til litterær lunsj med Frid Feyling, Ingrid Drengsrund Førde og Astrid Grette.

I Smaken av Asker – tradisjonsmat fra Hurum, Røyken og Asker, finner du 111 lokale matoppskrifter fra både eldre og nyere dato.

Bak hver oppskrift er det også en personlig historie om menneskene og stedene bak maten. Å samles rundt et måltid skaper fellesskap og nye bånd, det er helsebringende i et stadig travlere samfunn.

Boken gir oss et overblikk over hele den nye kommunen i alt sitt mangfold!

Bak kokeboka står historielagene og innbyggertorgene. Wenche Myhre er fotograf og Karine Bergseth er grafisk designer.

Kanskje blir det også en smaksprøve eller to?

Arrangør:

Heggedal bibliotek

Kontakt oss

Kokebok
Heggedal bibliotek Kart markør Heggedalsbakken 6, 1389 Asker
Del ditt arrangement