Melankoli, mystikk og spanske toner

Asker Kammerkonserter presenterer tre unge profesjonelle musikere fra den nye storkommunen Asker.

Torstein Teigum Giertsen (fiolin) kommer fra Bødalen i tidligere Røyken kommune. Han begynte i tidlig alder med fiolinundervisning hos Bjørg Ødegård i daværende Lier Musikkskole, gikk siden hos Thode Fagelund i Drammen. Fiolininteressen ble gjennom deltagelse i lokale ungdomsorkestre og amatørorkestre som daværende ASO (Askerskolenes Orkester), BUSO (Buskerud Ungdomsstrykeorkester), og daværende Drammen Byorkester kraftig ansporet. Etter mangeårige fiolinstudier i Stavanger gikk veien til Alta, der han nå på femte året jobber som fiolinlærer i kulturskolen. Han er i tillegg til sitt virke som lærer en kjærkommen og hyppig benyttet gjestemusiker på byens ulike musikkscener, samt en av instruktørene til Oppstryk Finnmark, et samarbeidsprosjekt mellom Finnmark og Murmanskregionen.

Kjersti Støylen (cello) kommer fra Nærsnes, men i dag bor hun i Lier. Hun startet tidlig på Unge talenter ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Etter et år på Toneheim folkehøgskole utdannet hun seg videre ved Norges musikkhøgskole. Der avla hun bachelorgrad i musikkpedagogikk samt et år instrumental fordypning. Hun har vært solist med flere kor, bl.a. Uranienborg Vokalensemble og Schola Cantorum.
Kjersti jobber som musikklærer på barneskole og hun er en allsidig freelancecellist som liker å opptre med ulike sjangre. Hun har hatt egne solokonserter, spilt med kammerorkester og symfoniorkester, rappegruppe, spilt i bryllup og begravelser og kirkekonserter, og hun er hyppig benyttet ved julekonserter.

Marie Strandli Pedersen (klaver) kommer fra Borgen i Asker, men bor i dag i Oslo. Hun var i mange år elev ved Asker kulturskole hos Svanhild Gotaas og Kenneth Karlsson. Deretter gikk hun et år på Toneheim folkehøgskole, før hun studerte i Stavanger med Håkon Austbø og Sveinung Bjelland, der hun avla sin bacheloreksamen i utøvende musikk med integrert PPU. Deretter gikk veien til Norges Musikkhøgskole og Universitetet i Agder, der hun tok en mastergrad i utøvende. Marie opptrer jevnlig som solist og kammermusiker i ulike sammenhenger, og hun underviser ved Nes kulturskole og Nordre Follo kulturskole.

Arrangør:

Asker Kammerkonserter

Kontakt oss

Torstein Teigum Giertsen, Kjersti Støylen, Marie Strandli Pedersen

Billetter

Pris
  • Voksen: kr 250,-
  • Ungdom: kr 150,-
  • Student: kr 150,-
  • Barn: kr 150,-
Venskaben i Asker Kart markør Askerveien 41, 1384 Asker
Del ditt arrangement