Ole Reinlund med Steinar Raknes

I høst ga vokalisten, pianisten og låtskriveren Ole Reinlund ut albumet «Så langt»
I snart 20 år har han spilt sammen med kontrabassist Steinar Raknes og de kommer til Tofte med livsnære tekster og musikk som berører.
Ole Reinlund har tidligere gitt ut fire album, i tillegg til singler og EP-er. I 2004 ble Ole nominert til Spellemannspris med albumet «For det var hit».

Musikken til Ole beskrives gjerne som lyrisk visejazz, og han synger på Karmøy-dialekt. Det musikalske universet er akustisk, melodiøst og inviterende med et flerdimensjonalt og organisk lydlandskap, med rom for de eminente jazzmusikerne til å improvisere. Og denne kvelden har han

Det nyeste albumet er innspilt, mikset og mastret hos Musikkloftet AS i Asker, med Vidar Lunden som tekniker og co-produsent.

Dørene åpner klokken 19 og det er konsertstart klokken 19.30. Det blir servering av drikke. Det er sitteplasser for alle.
Vi opererer med to priser og billettene kan kjøpes gjennom Tikkio, Hos Bokhandleren på Tofte og i døren om arrangementet ikke er utsolgt.
Alle som er medlemmer av Bokhandlerens kulturforening får 50 kr i avslag på alle arrangement, medlemskortet kan bare kjøpes hos Bokhandleren på Tofte og koster 101 kroner i 2020.

Arrangør:

Bokhandlerens Kulturforening

Kontakt oss

Pianist Reinlund sammen med kontrabassist Raknes.

Billetter

Pris
  • Voksen: kr 200,-
Bokhandleren på Tofte Kart markør Østyre Strandvei 5, 3482 Tofte
Del ditt arrangement