Reparasjonskafé Asker

Trenger du hjelp til småreparasjoner? Har du småelektronikk eller mekaniske gjenstander som ikke fungerer? Har du hull i en bukse som trenger en lapp eller en jakke som mangler en knapp? En sykkel som trenger litt ekstra kjærlighet, eller behov for å få preparert skiene dine. Ta turen innom reparasjonskafeen til Norsk Folkehjelp

Norsk folkehjelp holder Mekkebua oppe for enkel reparasjon og vedlikehold av sykkel. I tillegg har de utstyr til å bistå med reparasjon av alt fra klokker, stoler, elektrisk utstyr og søm. Husk å ta med reservedeler.

De har også utvidet reparasjonstilbudet med Preppebua hvor skiinteresserte kan komme å få preparert skiene sine. Smøreutstyr og smørebenk står klart slik at du kan preppe skiene dine i fred og ro. Husk å ta med egen skismøring og glider.

Bli med å reparer selv, eller få hjelp fra dyktige frivillige reparatører.
Sted: Fredtunveien 5, vegg i vegg med Asker Brannstasjon
Tid: Hver tirsdag, kl 14.00-18.00

Arrangør:

Reparasjonskafé

Kontakt oss

Norsk Folkehjelp Asker og Bærum

Kom og reparer tingene dine hos Norsk Folkehjelp Asker og Bærum, i deres nye lokaler ved Asker Brannstasjon. Lokalet har inngang på høyre side av brannstasjonen, se etter Norsk Folkehjelp banner slik at du vet hvor du skal gå!.
Her vil flinke reparatører står klare for å hjelpe deg med å fikse din sykkel, dine leker, gadgets, briller eller annet som trenger litt kjærlighet; helt gratis.
Bli med å skru opp, utforsk og reparer dine kjære, gamle (eller nye!) produkter som er ødelagte. Eller kanskje det er gamle kunnskaper som tas i bruk eller at du lærer noe nytt:)

Gratis arrangement

Norsk Folkehjelp Asker og Bærum Kart markør Fredtunveien 5, 1386 Asker
Del ditt arrangement