Røyken Bluesklubb – Marius Lien Band

Marius Lien er av mange regnet som en av de mest lovende unge norske bluesmusikere. Ingen fare med bluesens framtid. Marius Lien er en energisk gitarist, vokalist og låtskriver. Bluesen ligger hans hjerte nærmest.

Repertoaret består av bluesmusikk, med hovedvekt av Memphis, Chicago og West Coast jump blues. På sin unike måte tolker han gamle storheter så vel som egne komposisjoner.

Med seg har han Olaf Olsen på trommer (BigBang) og Sveinung Hovensjø på bass¸ begge musikere med lang fartstid. Marius Lien Band har spilt på en rekke bluesklubber på små og store scener rundt om i Norge. Marius Lien har i tillegg spilt på Hovigs Hangar under Notodden Blues Festival og NRK i andre settinger. Han har gjort seg bemerket som deltaker i Little Stevens Blues School og Bluesstudiet på Universitetet i Notodden. Han har turnert med Vidar Busk siste tiden.

Her blir det et energisk liveshow som det svinger av og et show som garantert fenger publikum.

«Marius må være det største som har skjedd i Norsk bluesverden på lenge. Helt utrolig å oppleve en 18 åring som fremfører blues på denne måten» -LaagenDelta Bluesklubb (Bluesnews 2017)

«Vi kan vel trygt si at Marius nå har gått fra å være en talentfull tenåring, til å være blant eliten av norske bluesartister» -Skedsmo Bluesklubb (2017)

«Marius Lien er en oppsiktsvekkende dyktig gitarist som evner både å vise en dyp musikalsk forståelse, så vel som å ta sin oppgave som frontmann på alvor. Book han, dette er fremtida» -Amund Maarud (2017)

Arrangør:

Røyken Bluesklubb

Kontakt oss

Marius Lien er en energisk gitarist, vokalist og låtskriver. Bluesen ligger hans hjerte nærmest.

Billetter

Pris
  • Medlem: kr 200,-
  • Ikke medlem: kr 250,-
Sekkefabrikken kulturhus Kart markør Vaterlandsveien 11, 3470 Slemmestad
Del ditt arrangement