Sommerkonsert på Hernestangen

Konserten er korets avslutning på et vårsemester som har vært helt annerledes enn vanlig. Vi lover dere en variert konsert med musikk fra flere tidsepoker og sjangre der folkemusikk og viser har en sentral plass. Konserten varer 30-40 min. Vi vil gjerne dele vår glede over at vi nå får lov til å samles til felles sang.
Vi håper dere vil komme og dele litt tid med oss. Ta gjerne med en stol å sitte på og litt mat for hyggelig samvær etter konserten.

Asker kammerkor ønsker å oppleve og bli kjent med flere steder i nye Asker, og har derfor valgt Hernestangen utenfor Hyggen for vårens avslutningskonsert.
Hernestangen er et stort friluftsområde og bygdetun. Her finner du gamle hus, luftige bjørkelunder, gress-sletter og badestrand – og en flott utescene der vi vil synge sanger som passer for årstiden.
Vi lover dere en variert konsert med musikk fra flere tidsepoker og sjangre der folkemusikk og viser har en sentral plass. Konserten varer 30-40 min.
Konserten er korets avslutning på et vårsemester som har vært helt annerledes enn vanlig. Vi vil gjerne dele vår glede over at vi nå får lov til å samles til felles sang.
Vi håper dere vil komme og dele litt tid med oss. Ta gjerne med en stol å sitte på og litt mat for hyggelig samvær etter konserten.
Det tar en halv time å kjøre fra Asker sentrum og det er parkeringsplasser når du kommer fram.

Arrangør:

Asker kammerkor

Kontakt oss

syngende fugl, nattergal
Hernestangen Kart markør Grimsrudveien 35, 3442 Hyggen
Del ditt arrangement