Sommerskole: Kunstkurs for barn

Er du mellom 7-12 år og glad i å tegne, male og lage ting? Bli med på kunstkurs i atelieret til kunstlærer Jonas Roman Cadena på Blakstad i Asker i sommerferien!

Er du kreativ og liker å lage ting? Bli med på sommerkurs fra mandag til fredag i uke 26, 32 eller 33, da vel! Her får dere lage en flott skulptur i pappmaché, malerier, tegninger og kule papirfigurer i et ekte atlerier i idylliske omgivelser på Blakstad i Asker (rett ved bussterminalen). Kurset går fra 9-15 hver dag, og vi har en god lunsjpause der vi strekker litt på beina utendørs, når været tillater det. Vi avslutter kurset med vernissage og utstilling i et ekte galleri!

Jonas har mange års erfaring med kunstprosjekter for barn og unge, blant annet som kunstlærer på Asker kulturskole, og han har også jobbet med mer enn 250 kunstprosjekter for barn og unge i Den kulturelle skolesekken landet rundt. I tillegg holder han jevnlig kurs og verksteder både på oppdrag og i eget atelier.
Pris: 2350 kr

Les mer om kurset her: https://www.artcadena.net/kunstkurs-for-barn-i-asker-sommerku

Arrangør:

Jonas Roman Cadena

Kontakt oss

Kunstkurs for barn

Er du mellom 8-12 år og glad i å lage ting? Bli med på sommerkurs mandag til fredag i uke 26, 32 eller 33, da vel! Her får dere lage en flott skulptur i pappmaché, malerier, tegninger og papirfigurer i idylliske omgivelser. Vi avslutter kurset med utstilling i et ekte galleri! Jonas bla. vært kunstlærer på Asker kulturskole. Les mer på https://www.artcadena.net/kunstkurs-for-barn-i-asker-sommerku

Billetter

Pris
  • Barn: kr 2350,-
Atelier Blakstad Kart markør Strandveien 56, 1392 Vettre
Del ditt arrangement