Stjernekonsert 2020 med Asker Skolekorps

Asker Skolekorps, med rundt 60 aktive musikanter, er et av Askers største og eldste skolekorps. I 2020 fyller korpset 95 år, noe vi skal markere og feire ettertrykkelig ved flere anledninger i løpet av jubileumsåret. Vi åpner ballet med å ønske velkommen til vår Stjernekonsert!

26. februar har du anledning til å oppleve hele korpset på sitt beste. Vårsesongen er det vi lever og ånder for hele året, og nå er vi klare til å vise hva vi kan. På Stjernekonserten får du også et sjeldent innblikk i korpsets indre liv.

Konserten starter med at musikantene i Aspirantkorpset viser seg verdige til et kommende opprykk til junior-elite-divisjonen. Dette er det samme mirakelet hvert år, at så ferske musikere kan framføre en konsert for fullsatt sal og samtidig oppleve en slik mestring.

Konserten fortsetter med Juniorkorpset, med et tempo og en kompleksitet som ytterligere demonstrerer den bratte læringskurven våre unge musikere opplever i Asker Skolekorps.

Til slutt kommer hovedkorpset på scenen, med vår internasjonale dirigent Tanja Ikonen. Nå er scenen satt for en skikkelig sprezzatura-opplevelse, som italienerne sier. Nemlig kunsten å få noe som er svært vanskelig til å virke lekende lett.

År om annet har vi seniormedlemmer som går videre og utdanner seg som profesjonelle musikere, eller som blir utøvende amatørmusikere resten av livet. Det er her i Asker Kulturhus en tidlig vårdag i februar eventyret starter.

Og med det sier vi: La jubileumsåret begynne!

Arrangør:

Asker Skolekorps

Kontakt oss

Korpset marsjerer på Skaugum 17. mai 2019

Billetter

Pris
  • Voksen: kr 75,-
  • Barn: kr 25,-
Teatersalen, Asker kulturhus Kart markør Strøket 15A, 1383 Asker
Del ditt arrangement