Stjerneskudd

LYD & FRYD arrangerer «STJERNESKUDD» i samarbeid med UngKultur, Asker kommunes ungdomsavdeling.

Elevene våre begynner nå å bli veldig klare for konsert og da passer det bra at det begynner å nærme seg årets høydepunkt – nemlig konsert på RADAR SCENE i Asker kulturhus torsdag 26. november.

Grunnet Korona-situasjonen og smittevern kan vi ikke arrangere konsert som tidligere med tanke på publikum.

I år kan du se konserten på YouTube eller Facebook. Konserten vil bli streamet direkte – og vi planlegger konserten som et stort live TV-show med programledere og eget greenroom for artister. UngKultur rigger opp livestudio med hele fem kamera og komplett lydrigg for livesending. Dette blir spennende saker og vi GLEDER oss.

Uke 47 (16. nov – 20. nov) er workshop-uke. På workshoppen onsdag 18. nov kl. 17:00 – 20:00 vil det være rigget for livestreaming på Radar scene. Altså – vi kan se på/ føle på/ være på den scenen vi skal stå på uken etter når vårt eget «STJERNESKUDD» går live.

På workshoppen, onsdag 18. nov, går vi gjennom detaljer for hvor du skal være når din tur er på scenen, vi snakker om attityde og detaljer som å «se» i kamera osv. Vi går gjennom alle detaljer rundt innspilling av direktesending med lyd og kamera. Viktig å være med på denne workshoppen.

Selve arrangementet STJERNESKUDD:
Sted: Radar scene i Asker kulturhus
Dato: Torsdag 26. november 2020.
Tid: Kl. 17:00 – 21:00.

Møtetider: 30 min før den enkelte forventes å spille. Oppmøte i Radar kafé.

NB: på grunn av smittevern tar vi puljer på 10 stk. inn i studio for innspilling/ livesending. Etter opptrenden er den enkelte ferdig og kan reise hjem.

Oppholdsrom for artister før sending er Radar kafé.

Arrangementet følger gjeldende smittevernsregler fra FHI.

Spilleplan: Kl. 17:00: Silje og Sondre/Espen mandagselever.
Kl. 18:30: Vilde og Espen tirsdagselever.
Kl. 20:00: Runar og Espen Onsdagselever.
Kl. 2100: Slutt

Pedagogene til LYD & FRYD har sin utdannelse fra NMH, UiA eller LIPA og er i tillegg profilerte musikere og artister. Vi har alle verdifulle erfaringer fra, og gode kontakter i, musikkbransjen og er å finne i og med Di Derre, Sondre Justad, Freddy Kalas, The Voice, Oslo Hit Ensemble, Ina Wroldsen og Sgrow.

Vi har selv opplevd at den største musikkgleden og motivasjonen til å fortsette å spille er ved å spille sammen med andre. Vi har klokketro på at samspill gir en unik verdi og er et uunnværlig aspekt ved det å være og bli værende i musikkens verden. Vi ønsker en synlig musikkultur og en følelse av fellesskap, og arrangerer derfor JULEROCK i Asker før jul hvert år.

Følg oss på Facebook og Twitter

LYD & FRYD AS – Kurs og undervisning i Asker.

www.lydogfryd.no
info@lydogfryd.no

Arrangør:

Espen Jerve

Kontakt oss

Elevkonserten Stjerneskudd

Gratis arrangement

YouTube Kart markør https://www.youtube.com/channel/UCoqElalov6iXuPk3lr-Bx-Q, You Tube
Del ditt arrangement