Thea and the Wild

Thea Glenton Raknes tar endelig med seg bandet til Bokhandleren på Tofte. Hun bor til daglig på Filtvet og 25. mars drar hun og bandet til London for å spille nytt materiale. Aller først får vi en eksklusiv intimkonsert hos oss, og vi gleder oss stort.

Thea var tidligere frontfigur i det kritikerroste bandet Norma Sass, men da de ble oppløst i 2011 satset hun på eget materiale og slapp debutalbumet Strangers and Lovers i 2014 under navnet Thea & The Wild.

For albumet ble hun nominert til Spellemannprisen i klassen indie.

Hennes andre album Ikaros kom i 2018 og ble trukket frem av selveste Rolling Stone Magazine som «et av de 10 beste albumene akkurat nå» (!).

Hun har spilt på de fleste av landets største festivaler og er kjent for sin særegne stemme og tilstedeværelse på scenen. Bandet hennes består av Jørgen Apeness (trommer), Filip Roshauw (Gitar) og Magnus Falkenberg (Bass).

Sjangermessig befinner Thea seg innenfor alternativ popmusikk iført en litt mørk, melankolsk drakt. Under konserten på Tofte får du høre helt nye sanger i tillegg til noen av hennes allerede kjente, flotte låter.

Dørene åpner klokken 19 og det er konsertstart klokken 20.00. Det blir servering av drikke. Det er sitteplasser for alle.
Vi opererer med to priser og billettene kan kjøpes gjennom Tikkio, Hos Bokhandleren på Tofte og i døren om arrangementet ikke er utsolgt.
Alle som er medlemmer av Bokhandlerens kulturforening får 50 kr i avslag på alle arrangement, medlemskortet kan bare kjøpes hos Bokhandleren på Tofte og koster 101 kroner i 2020.

Arrangør:

Bokhandlerens Kulturforening

Kontakt oss

Avlyst
Thea i Vinden på Filtvet

Billetter

Pris
  • Medlem: kr 175,-
Bokhandleren på Tofte Kart markør Østre Strandvei 5, 3482 Tofte
Del ditt arrangement