Tora Dahle Aagård – Intimkonsert

Tora Dahle Aagård skulle egentlig turnert med sitt band TORA denne høsten i forbindelse med slippet av albumet GIRLS 10. september, men på grunn av de spesielle omstendighetene tar hun saken i egne hender og inviterer til soloshow!

Tora Dahle Aagård har gjort seg bemerket med sin unike energi, tilstedeværelse og lekne musikalitet, og høster panegyriske anmeldelser for sine liveshow. Hennes populære Instagramprofil følges av nærmere 130.000 fans fra hele verden; blant dem Hollywoodstjernen Alec Baldwin, som har lagt sin elsk på den talentfulle gitaristen.

«Tora kommer til å bli den største norske gitareksporten for sin generasjon.»
– Amund Maarud

Høydepunktene står i kø for Tora: Tross sin unge alder (26 år) har hun allerede har stått på scenen i Londons storstue Royal Albert Hall, spilt med både Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist) og Paul Gilbert (Mr Big), vært gjesteartist på Trygve Skaugs Norgesturné og er i høst klar for sin aller første turné i Storbritannia. Tora er internasjonal ambassadør for den franske gitarprodusenten Marceau Guitars, som har laget en skreddersydd signaturgitar for henne.
Tora byr på gitarshow og du er invitert til Bokhandelen!

Arrangør:

Bokhandlerens Kulturforening

Kontakt oss

Norges nye gitarheltinne!

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 300,-
Bokhandleren på Tofte Kart markør Østre Strandvei 5, 3482 Tofte
Del ditt arrangement