Tre dagers kunstkurs i høstferien

Er du glad i å forme, tegne, male og lage ting? Bli med kunstner Jonas Roman Cadena på et kreativt høstferiekurs i Asker Kulturhus fra mandag til onsdag!

Er du mellom 7-12 år og liker å være kreativ og male, tegne, forme, klippe og lime? Da kan du melde deg på kunstkurs i høstferien! Vi lager flotte skulpturer i pappmaché og morsomme figurer i papp og papir, tegner og maler.
På tre dagers kurset (mandag-onsdag) lager vi en spennende og kul tredimensjonal maske du kan henge på veggen. Underveis vil deltakerne lære seg grunnteknikker i tegning, maling, form og farge, som de vil kunne ha mye glede av senere også.
Kurset foregår i samarbeid med Barna i Asker Kulturhus, der kurset også vil foregå, i festsalen, med god plass og trygg avstand mellom deltakerne.
Kunstner Jonas Roman Cadena har lang erfaring med kunstprosjekter for barn og unge, gjennom hundrevis av verksteder med Den kulturelle skolesekken landet rundt, egne årlige sommerkurs og som kunstlærer ved Asker Kulturskole.
​Vi har en god pause midt på dagen, der vi er ute og rører litt på oss! Egen lunsj tas med. ​Siste dag har vi en utstilling av alt vi har laget, der alle som vil komme og se hva vi har laget, er velkomne!
Kursene går i uke 40, fra kl 9-14 hver dag.

Arrangør:

Jonas Roman Cadena

Kontakt oss

Bilde av barn med maske

Billetter

Pris
  • Ordinær: kr 980,-
Festsalen, Asker kulturhus Kart markør Strøket 15A, 1383 Asker
Del ditt arrangement