Treningspakken 2020: Løpetrening med kart

Er du glad i å løpe i skogen, og har du lyst til å bli en del av et sosialt treningsmiljø for voksne? Da bør du melde deg på Treningspakken 2020.

Treningspakken 2020 er et tilbud til deg som er glad i å løpe, og som ønsker å beherske kart og kompass bedre. I et sosialt treningsfellesskap med andre voksne vil du få en grundig innføring i bruk av kart og kompass ledet av erfarne orienteringsløpere i Røyken Orienteringslag. Du vil få muligheten til å teste dine ferdigheter i trygge omgivelser og med tett oppfølging. Treningen krever ingen forkunnskaper, og du vil garantert bli bedre med kart og kompass etter å ha gjennomført treningspakken 2020!

Kanskje løpeturene alltid går på de faste stiene? Kanskje du trener mye alene og ønsker å bli del av et større treningsmiljø? Kanskje du har lyst til å bli mer aktiv, men synes det er tungt å komme deg ut? Da er dette noe for deg!

Treningspakken strekker seg over fem torsdager i mai og april.
Les mer og meld deg på her: http://www.roykenolag.no/treningspakke/

OBS: For å kunne gi en fullgod opplæring til alle deltakerne vil det være begrenset antall plasser. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder ved påmelding.

Arrangør:

Røyken orienteringslag

Kontakt oss

Kom i form og lær deg kart med Treningspakken 2020!

Billetter

Pris
  • Voksen: kr 950,-
Vesledammen / Kjekstadmarka Kart markør Heggveien, 3440 Røyken
Del ditt arrangement