Trude Helén Hole – Vårutstilling

Vi har gleden av å presentere multitalentet Trude Helén Holes debututstilling i Schulerudstuene i Holmsbu.

Før lockdown i Viken regionen skulle Trude Helén Hole skulle ha sin første utstilling i MB Art Galleri i Schulerudstuene på Holmsbu fra 10. april til 10. mai 2021.
Nå som galleriet ikke får holde åpent og du ikke får komme til galleriet, så går galleriet komme hjem til deg.
Trude Helén Hole er journalist, sommelier, coach, modell, foredragsholder og blogger – og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forfatter og forlagseier. I tenårene var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene hennes var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer, å sy egne klær eller male, tegne og ta bilder – og selvsagt skrive fortellinger.
Nå har hun børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør, samt bransjen hun arbeider i – nemlig vinbransjen. Hole varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort, fra det helt enkle, nakne og rå, til mer komplekse, kraftfulle og energiske malerier, til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur.

Live-sendingen fra Schulerudstuene i Holmsbu sendes lørdag 10. april kl. 12:00 direkte i dette arrangementet.
I ettertid finner du videoen i på facebooksiden, slik at du kan se utstillingen når det passer for deg og gjerne flere ganger. Du må gjerne dele den med familie og venner!

Arrangør:

MB Art, Utafor Boksen, Schulerudstuene i Holmsbu

Kontakt oss


Notice: Undefined variable: statustext in /home/w189150/www/wp-content/themes/plainpress/single.php on line 71
MB Art Galleri i Schulerudstuene i Holmsbu

Gratis arrangement

Schulerudstuene i Holmsbu Kart markør Storgaten 17, 3484 Holmsbu
Del ditt arrangement