UngKultur på Radar

UngKultur Asker tilbyr åpne møteplasser for ungdom. Radar er ungdommens arena i kulturhuset i Asker. Her tilbys et trygt og attraktivt aktivitets- og kulturtilbud. Radar skal alltid være et trygt sted for ungdommene å møtes og utfolde seg.

Kom innom Radar for å spille, få mat og treffe andre ungdommer

Arrangør:

Ungkultur Asker

Kontakt oss

UngKultur Asker holder åpen møteplass for ungdom

RADAR ER ET TILBUD TIL ALLE FRA 8. KLASSE OG OPPOVER
Vi arrangerer fester, konserter og mange forskjellige aktiviteter etter ungdommens ønsker. Aktiviteter foregår på ungdommens egne premisser og driftes i stor grad av ungdommene selv. Frivillig arbeid (crewarbeid) på Radar gir god arbeidstrening innenfor teknikk, foto, arrangør og kafédrift. Det er alltid minst to voksne på jobb i vanlig åpningstid som er onsdag og torsdag kl.17-20.

Radar består av kafé, scene, tre bandrom, flere møterom og kontorer. Mange kommer innom for å spille bordtennis, biljard eller playstation sammen med andre.
Vi lager ofte, men ikke alltid, gratis mat. Har du lyst til å drive med film, foto, kunst, arrangørarbeid, design, musikk eller dans, så har vi utstyret, lokalene og kompetansen. Mange ungdomsorganisasjoner bruker Radar som møtested.
Har du andre idéer? Kom innom, så ser vi hva vi får til!

Gratis arrangement

Radar Kart markør Kirkeveien 206B, 1383 Asker
Del ditt arrangement