Utstillingsåpning

Trafo kunsthall åpner høstens utstillingsprogram med nye arbeid fra Ingwill Gjelsvik, Anniken Amundsen og Elisabet Norseng.

The underside of the leaf (2020) av komponist Sven Lyder Kahrs fremføres av cellist Kaja Aadne Thoresen på åpningen.

Etter en lang pause så kan Trafo Kunsthall igjen ønske velkommen til nye utstillinger !
I utstillingen «Berettelse fra et intensivt forløp» undersøker Ingwill Gjelsvik muligheter for å komme nærmere forestillingen om det naturlige. Hun styrer blikket innover og ned mot det som befinner seg i underverden, det som ofte blir oversett og er vanskelig å sanse. Utstillingen er en installasjon som endrer rommets karakter fra hvit kube til en totalopplevelse hvor en blir omsluttet av monumentale bilder.
Gjelsvik har sin utdannelse fra Vestlandets Kunstakademi i Bergen, og Rijksakademie van Beeldende Kunsten i Amsterdam. Hun har tidligere vist sine arbeider i Nederland, Tyskland og Danmark i tillegg til i en rekke norske gallerier.
Anniken Amundsen ( f.1971 ) har sin utdannelse fra Winchester School of Art i England og jobber innenfor skulptur og installasjon. Amundsens bygger opp verk og skulpturelle miljøer ved å fingerveve, hekle, håndknytte eller tvinne skulpturer og installasjoner av industrielle og ikke-tekstile materialer. Amundsen har stilt ut i en rekke gallerier i Norge og i utlandet, bl.a ved Tromsø Kunstforening og Kunstbanken Hamar. Hun har deltatt flere ganger på den internasjonale tekstilbiennalen CULTEX og er innkjøpt av flere samlinger bl.a The National Museum of Modern Art i Kyoto.
Elisabet Norseng er født i Oslo i 1959. I mer enn 20 år har hun bodd og arbeidet i Paris, bare avbrutt av noen år i Roma. I 2016 flyttet hun til Hamar.
Hun har siden studier tidlig på 80-tallet, bl.a. under Boge Berg og Inger Sitter på Statens Kunstakademi hatt en omfattende utstillingsaktivitet både i inn- og utland. Hun har mottatt en rekke stipender og priser, og er innkjøpt av bl.a. Nasjonalmuseet for samtidskunst. Norseng arbeider med maleri, fotografi, video og non-figurative arbeider på papir.
Alle smittevernsregler og anbefalinger fra FHI følges. Det vil være egen smittevernsprotokoll, samt begrensning på antall tilstede i Kunsthallen til enhver tid.

Arrangør:

Trafo Kunsthall

Kontakt oss

Work n in progress - Arbeid pågår
Trafo Kunsthall Kart markør Lensmannslia 60, 1386 Asker
Del ditt arrangement