VI ER HER !

Er det mulig å forstå seg selv i den tiden man lever i? Hva er det vi vet er sant? Disse og mange flere spørsmål var inngangen til arbeidet med denne forestillingen.

VI ER HER

Jeg vet det er sant at jeg er her nå.
Jeg vet det er sant at alle som er kule ikke nødvendigvis er kule.
Det er ikke sant at alle er like.
Det er ikke sant at alle er snille.
Jeg vet det er sant at jeg har gjort ting jeg angrer på, men jeg vet at feilene mine ikke trenger å definere hva jeg kan utvikle meg til å bli.

Våren og sommeren 2019 har 12 ungdommer fra Asker og Bærum tatt pulsen på seg selv, og tiden de lever i. Forestillingen handler om å vokse opp, om identitet, om det vi vet og om det vi ikke vet. Om tålmodigheten som trengs for å forstå det man ikke står for selv. Om motet som trengs for å bli kjent med det som er ukjent. Deltagerne i prosjektet har laget tekster, musikk og dans sammen med profesjonelle utøvere. Dette har blitt til forestillingen VI ER HER.

Det er NIE Teater som står bak produksjonen som er utviklet med støtte fra Asker kommune og Norsk Kulturråd.

Utøvere: Maria Byrt, Idunn Gismerøy Ekker, Amber Gabrielsen , Kaja H Justnes, Julie Blakstad Kvellestad, Ingeborg Larsen ,Kevin Mbugua , Alexander Moberg, Chloe McLaughlin, Anna Moberg , Eir Andrea Nordhagen, Jeanne dos Santos, Wilma Seljordslia og Lea Røkke og Assad Rahimi.

Kunstnerisk team: Iva Moberg, Kjell Moberg, Elisabet Topp og Thea Ericson Aarnes

VI ER HER

Jeg vet det er sant at jeg er her nå.
Jeg vet det er sant at alle som er kule ikke nødvendigvis er kule.
Det er ikke sant at alle er like.
Det er ikke sant at alle er snille.
Jeg vet det er sant at jeg har gjort ting jeg angrer på, men jeg vet at feilene mine ikke trenger å definere hva jeg kan utvikle meg til å bli.

Våren og sommeren 2019 har 12 ungdommer fra Asker og Bærum tatt pulsen på seg selv, og tiden de lever i. Forestillingen handler om å vokse opp, om identitet, om det vi vet og om det vi ikke vet. Om tålmodigheten som trengs for å forstå det man ikke står for selv. Om motet som trengs for å bli kjent med det som er ukjent. Deltagerne i prosjektet har laget tekster, musikk og dans sammen med profesjonelle utøvere. Dette har blitt til forestillingen VI ER HER.

Det er NIE Teater som står bak produksjonen som er utviklet med støtte fra Asker kommune og Norsk Kulturråd.

Utøvere: Maria Byrt, Idunn Gismerøy Ekker, Amber Gabrielsen , Kaja H Justnes, Julie Blakstad Kvellestad, Ingeborg Larsen ,Kevin Mbugua , Alexander Moberg, Chloe McLaughlin, Anna Moberg , Eir Andrea Nordhagen, Jeanne dos Santos, Wilma Seljordslia og Lea Røkke og Assad Rahimi.

Kunstnerisk team: Iva Moberg, Kjell Moberg, Elisabet Topp og Thea Ericson Aarnes

Billetter

Pris
  • Ungdom: kr 50,-
  • Voksen: kr 125,-
Multisalen, Asker kulturhus Kart markør Strøket 15A, 1383 Asker
Del ditt arrangement